Suyunuz 24 saat olmayacak! ASKİ o ilçeleri uyardı: Çarşamba günü o ilçelere su verilmeyecek

Suyunuz 24 saat olmayacak! ASKİ o ilçeleri uyardı: Çarşamba günü o ilçelere su verilmeyecek

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü duyurdu! O ilçelere 24 saat su verilmeyecek! Gerekli önlemleri almanız için belediye tarafından duyuru yapıldı. Yarın susuz kalmamak için önlemlerinizi alın...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ ve Mamak ilçelerinin tamamı ile Çankaya ve Keçiören’in bir kısmında su kesintisi olacağını duyurdu.

Kesinti sebebi olarak listedeki ilçeleri besleyen İvedik Arıtma Tesisi ile P9 Pompa İstasyonu arasındaki ana isale hattında bir arıza meydana geldiği bildirildi.

KESİNTİ OLACAK İLÇE VE MAHALLELER

6224f3ed45d2a0cdfc817edc.jpg

Açıklamada, Keçiören Vecihi Hürkuş Anadolu Lisesi bahçesinden geçen hattın onarımı nedeniyle 6 Eylül Çarşamba saat 23.59 ile 7 Eylül Perşembe saat 23.59 arasında Altındağ ve Mamak ilçelerinin tamamının yanı sıra Keçiören ilçesi Subayevleri ve Gümüşdere mahalleleri, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi çevresi, Çankaya ilçesinde ise Yakupabdal ve Cebeci mahallelerinde su kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN