Tanju Özcan'dan seçim sonrası dikkat çeken 'İmamoğlu' çıkışı

Tanju Özcan'dan seçim sonrası dikkat çeken 'İmamoğlu' çıkışı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken açıklama bulundu. Seçim sürecinde Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’nun yanlış yönlendirildiğini belirterek, ”İmamoğlu derhal CHP’nin başına geçmeli” dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerini belirlemek için sandık başına gitti. Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. Oy verme işlemleri, Türkiye genelinde saat 17.00'de sona erdi.

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bıraktı. Seçim sonuçlarının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

'KILIÇDAROĞLU'NUN YAKIN ÇEVRESİNDEKİ YALAKA TAKIMI KAYBETTİRMİŞTİR'

Tanju Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür ederiz. Ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN