CHP'li belediyeye baltalı saldırı

CHP'li belediyeye baltalı saldırı

2023 seçimleri öncesi ve sonrası provokasyonların hedefinde olan CHP'ye silahlı ve taşlı saldırının ardından bu kez baltalı saldırı gerçekleştirildi. Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı CHP'li Çatalağzı Belediyesi'ne iki kişi baltayla saldırdı. Makam odasını yerle bir eden saldırganlar, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Kritik seçimler öncesi 19 Nisan'da CHP'nin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliği tahrip edilerek 3 el ateş açıldı. CHP Bulancak ilçe binasına ise, 28 Mayıs'ta akşam kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırı yapıldı. Binanın camlarında bulunan Atatürk resmi hedef alınarak yapılan saldırıda camlar kırıldı. Binada maddi hasar oluşurken yaralanan olmadı.

basliksiz-2.jpg

Silahlı ve taşlı saldırının ardından bu kez Zolguldak'ın Kilimli ilçesindeki CHP Çatalağzı Belediyesi'ne iki kişi baltayla saldırdı.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, dün gece saatlerinde meydana gelen olayda belediyeye gelen iki kişi ellerindeki balta ve levye ile CHP'li Çatalağzı Belediyesi'nin giriş kapısını kırarak içeri girdi. Daha sonra Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün odasının kapısını kırarak içeri giren saldırganlar makam odasını yerle bir etti. Cam ve çerçeveleri kıran saldırganlar, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, olayın siyasi ve birileri tarafından yönlendirme olduğunu belirterek, "Yakalanan şahıslar alkollü. Ama kesinlikle birileri tarafından gönderildiğini düşünüyorum. Bu çağda bu kafa... Kamu malına insan nasıl böyle zarar verir, anlamıyorum. Yasal süreci sonuna kadar takip edeceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN