Taşeron ve belediye işçilerine kötü haber! Gündemde yok denilerek duyuruldu

Taşeron ve belediye işçilerine kötü haber! Gündemde yok denilerek duyuruldu

Taşeron ve belediye şirket çalışanlarına kadroda sevinçli haber, TYP emekçilerine sürekli konumda ise memnuniyetsizlik üreten gelişmeler meydana geldi.

Seçimlerin başlamasından önce dijital iletişim ağından bildiri yayınlayan taşeron ve belediye şirket çalışanları, kadro taleplerini ortaya koymuş, bu konuda yapılmakta olan bir çalışmanın, taşerona kadro düzenlemesinin tamamlanmış olduğunun, belediye şirket çalışanlarına ise bir düzenlemenin geleceğinin duyurusu Bakan Vedat Bilgin tarafından yapılmıştı.

Seçimlerin son bulmasından sonra, heyecanla beklenen süreç için ilk duyuru geldi. Cumhur ittifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir son dakika duyurusunda, yüz binlerce taşeron işçinin beklediği kadro konusunda müjdeli haberini paylaştı.

Taşeron ve belediye şirketi çalışanlarına kadro hakkında beyanda bulunan ve bunun izleyicisi olacaklarını ifade eden Erbakan, "Kadro bekleyen #Taşeron işçiler ve Türkiye genelinde yaklaşık 600 bin belediye şirket çalışanının kadroya geçmesi konusunda gereken adımların izleyicisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Taşeronların ve belediye şirket çalışanlarımızın değerli ailelerinin sevincine en kısa sürede katılmak istiyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

2-004.jpg

Hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Altındaki yorum bölümünden yazınız.

TYP GÜNDEMDE DEĞİL

TYP çalışanlarına kadro konusu ise Erbakan'ın gündeminde mevcut değil.

NE ZAMAN GELECEK?

Meclisin toplanması ile birlikte, yakın bir zamanda taşerona kadro ve belediye şirket çalışanlarına kadro düzenlemesinin gerçekleşeceğine dair bir ifade kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (42)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
42 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN