Tatil planı yapanlar yaşadı! Herkes daha çok dinlenip daha çok eğlenecek! 9 günlük planlar şimdiden kesinleşti

Tatil planı yapanlar yaşadı! Herkes daha çok dinlenip daha çok eğlenecek! 9 günlük planlar şimdiden kesinleşti

Uzun süredir çalışan ve dinlenmek isteyen birçok kişi tatil yapmak için fırsat bekliyor. Kurban bayramına sayılı günler kala herkesin beklediği o açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hem ikramiye hem tatil müjdesi verdi. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatıldığı duyuruldu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları…

Yeni kabinenin ilk toplantısı tamamlanırken Beştepe'de gerçekleştirilen 4 saatlik toplantının ardından açıklamalarda peş peşe geldi. Toplantının tamamlanması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni emekli olacak vatandaşların yüzünü güldürdü. “Bir güzel haberimizde emeklilerimize olacak. Emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz.” sözleri ile emeklilerin yüzünü güldüren Başkan Erdoğan, bayram tatili müjdesini de verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları…

BAYRAM TATİLİ UZATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiye ödemelerinin yanı sıra bayram tatilinin de 9 güne uzatıldığı müjdesini verdi. Tatil yapmak için fırsat bekleyen milyonlar yapılan açıklama ile sevinçten havalara uçtu. Başkan Erdoğan, bayram tatili müjdesini şu ifadelerle duyurdu:

erdogan-aciklama.jpg

“Bu yıl Kurban bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran'ı idari izin kapsamına almaya kararlaştırdık. Hafta sonları ile vatandaşlarımız toplamda 9 gün bayram tatili yapma imkanı buluyor.”

bayram-tatili.jpg

9 GÜN TATİL YAPILACAK

Kurban Bayramı Arefe günü 27 Haziran 2023 tarihinde başlıyor. Kurban Bayramı'nın son günü 11 Temmuz olarak belirtilirken 2023 Bayram tatili şu şekildedir:

  • 27 Haziran Kurban Bayramı Arefesi
  • 28 Haziran Kurban Bayramı'nın 1. günü
  • 29 Haziran Kurban Bayramı'nın 2. günü
  • 30 Haziran Kurban Bayramı'nın 3. günü
  • 1 Temmuz Kurban Bayramı'nın 4. günü

bayram-tatil.jpg

KURBAN BAYRAMI TATİLİ HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

2023 yılında Kurban Bayramı'nın ilk günü 28 Haziran 2023 tarihi olarak belirtildi. Bu kapsamda bu tarihte emekli maaşları ve ikramiyelerde hesaplara yatırılmış olacak. Bayram tatilinin 9 gün süreceği belirtilirken çalışanların 26 ve 27 Haziran tarihinde de idari izinli sayılacağı belirtildi.

kurbanliklar.jpg
Kurban Bayramı'nda tatil yapmak isteyen vatandaşlar tatil planlarına 26 ve 27 Haziran 2023 tarihlerini de ekledi. Bu sayede toplam tatil süresi 9 güne uzatılmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN