Tayfun Kahraman'ın eşinden 'adalet' videosu!

Gezi Parkı davasında “Cebir ve Şiddetle Hükümeti Devirmeye Teşebbüs” iddiası ile yargılanan ve 18 yıl hapse mahkum edilen Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman sosyal medya hesabından video klip yayınladı. Kahraman, paylaştığı videoda 'adalet' çağrısında bulunurken gereğinin yapılması gerektiğini vurguladı.

Tayfun Kahraman, Gezi Parkı davasında “Cebir ve Şiddetle Hükümeti Devirmeye Teşebbüs” iddiası ile 18 yıl hapse mahkum edilmişti. Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman ise sosyal medya hesabından hükümete adalet çağrısında bulundu. Paylaşılan video klipte konuşan Kahraman, eşinin dönemin Başbakan'ı Erdoğan ile görüştüğü heyetin içinde olduğunu ve çözüm için uğraşmasının yok sayıldığının altını çizdi. Kahraman ayrıca, iktidar sahiplerine "Bu hukuksuzluğu kim, ne için yapıyor, ne kazanıyor ve ülkemiz ne kaybediyor?" sorusunu sordu. FETÖ'ye de değinen Kahraman, “2013 yılında yaklaşık 10 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Gezi Parkı eylemlerine katıldı. Bunlara ben de dahilim. Barışçıl bir protestoyu kaosa çevirmek isteyen güçler çadırları yakarak, şiddet uygulayarak olayların çığırından çıkmasına yol açtı. Aynı güçler 15 Temmuz’da milli iradeye karşı darbe yapmaya kalkıştı. Sonradan birçok kumpasın planlayıcısı olduğu ve bugün FETÖ olarak andığımız örgüt o gün de karanlık bir oyun tezgahladı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir