Telefondan çıkarttığı batarya patladı! O anlar böyle görüntülendi

Tamir için dükkana bırakılan cep telefonu pataryası patladı! Korkutan görüntülen, dükkanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı! İşte o anlar...

Çankırı il merkezi Atatürk Bulvarı'nda yaşanan olayda, bir teknik servise getirilen cep telefonunun bataryası değiştirildikten sonra bir anda patladı. Tamir işlemi sonrasında batarya alev aldı ve iş yerinde bulunanlar büyük panik yaşadı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bataryanın aniden patladığı ve iş yerinde bulunan bir vatandaşın koşarak dışarı çıktığı görülüyor.

Teknik servis personeli Gökhan Taşcı, olayı şu şekilde aktardı: "Telefonu, bir müşterimiz pil tamiri için getirmişti. Standarda uygun olarak pil değişimini yaptıktan sonra eski pilin bir anda alev aldığını gördük ve herkes bir anda dükkanı boşaltmak zorunda kaldı. Lityum piller, içinde bulunan sıvıdan dolayı herhangi bir cımbız veya tornavida gibi ekipmanlar ile delinebiliyor. Artı ve eksi kutuplarının birbiriyle buluşmasının ardından alev alıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir