Telefonu olan herkesi kapsıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen müjde: 6 aya çıkarıldı

Telefonu olan herkesi kapsıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen müjde: 6 aya çıkarıldı

Yurt dışından cep telefonu getiren vatandaşlar için açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Yurt dışı telefonları için geçerli olan 3 aylık sürenin 180 güne çıkarıldığı açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Son günlerde tartışma konusu olan yurtdışı telefonlarına son noktayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koydu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile akıllardaki soru işaretlerini gideren Başkan Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. İktidar sahiplerinin yıllarca görmezden geldiğine değinen Erdoğan, sadece dövize ihtiyaç duyulduğunda akıllara geldiğini söyledi. Her sıkıntı yaşandığında kendilerinin yanlarında olduğunu ifade eden Erdoğan, pek çok sorunun çözüldüğünü ve haklarının teslim edildiğini vurguladı. Alınan yeni kararlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan detayları da paylaştı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

YENİ PROJELER AÇIKLANDI

Yurt dışında yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşlar için TOKİ vasıtasıyla özel konut projelerinin üretileceğine değindi. Aile ataşelikleri ve gezici konsolosluk hizmet sayısının artırılacağını vurgulayan Erdoğan, yurt dışında yetişen nitelikli beyinlerin Türkiye'de istihdam edilmesini sağlayacağının altını çizdi.

erdogan-aciklama.jpg

KULLANIM SÜRELERİ ARTIRILDI


Parlamentoda temsile ağırlık verileceğini ifade eden Başkan Erdoğan, taleplerin karşılanmasının da temin edileceğini söyledi. Yurt dışı borçlanma yoluyla emekli olanların yurt dışında tam zamanlı çalışma hakkı elde edeceğini sözlerini ekleyen Erdoğan, " Mobil cihazların Türkiye'de kayıtsız kullanım sürelerini sizler için 180 güne çıkartacağız. Türkiye'ye getirdiğiniz araçların tekrar girişi için, yurt dışında kalma şartını 30 güne düşüreceğiz. Askerlik yapanların ikili anlaşmalar çerçevesinde vatani görevlerinin Türkiye'de de tanınmasını sağlayacağız. Yurt dışında yaşayan 10 bin gencimizi her yıl ülkemize getireceğiz.” dedi.

cep-telefonu-kullanimi.jpg

Türkiye yüzyılının inşası için 'Güçlü Türkiye Güçlü Diaspora' şiarıyla geleceğin inşa edileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğini belirterek 14 Mayıs'ta destan yazılacağını söyledi. Yurt dışından getirilen cep telefonların 120 günlük kullanım süresinin ise 180 güne çıkarıldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN