Temel Karamollaoğlu'ndan 6'lı masa çıkışı: Birlikteliği dağıtma hevesleri boşa düşecek

Temel Karamollaoğlu'ndan 6'lı masa çıkışı: Birlikteliği dağıtma hevesleri boşa düşecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 6 siyasi parti liderinin toplantılarını devam ettireceğini belirten Karamollaoğlu, "İktidarın Seçim Kanunu'nda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerini boşa düşürmeye ve hep birlikte kararlı şekilde ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıyız" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, 6 siyasi parti genel başkanlarının bir araya gelmesine yönelik, iktidarın Seçim Kanunu'nda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerinin boşa düşeceğini söyledi.

Karamollaoğlu, 27 Mart Pazar günü 6 siyasi partinin genel başkanlarıyla kamuoyunun yakından takip ettiği toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Ülkemiz ve insanımız adına çok faydalı olacak bir görüşme gerçekleştirildi. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler etraflıca ele alındı. Ortak irademizin, istişarelerimizin ve kararlılığımızın güçlü bir şekilde devam etmesi kanaatine varıldı.

Elbette siyasi partilerin kendi öncelikleri var. Ancak aynı ülkede yaşadığımız için aynı dert ve problemlerle muhatap olduğumuz için halkımızın dertleri de hepimiz tarafından bilindiği için müştereklerimiz farklılıklarımızdan çok daha fazla. Bunu idrak ettiğimiz için bu toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda müşterek bir kararlılığımız var. İktidarın, Seçim Kanunu'nda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerini boşa düşürmeye ve hep birlikte kararlı bir şekilde ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıyız" diye konuştu.

VATANDAŞIMIZ KIŞI GERİDE BIRAKTI AMA YEDİĞİ AYAZI UNUTMAZ

Türkiye'nin öncelikli gündeminin ekonomi olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, "Vatandaşlarımız çok zorlu bir kışı geride bıraktı; ama daha önce de belirttiğimiz gibi yediği bu ayazı unutmayacaktır. Şimdi önümüz bahar ve ramazan fakat insanımızı yine çok zorlu günler bekliyor; iktidar ise insanımızın feryadını duymazdan, yaşadığı problemleri görmezden gelmeye devam ediyor. İktidara sormak istiyorum; Allah aşkına siz bu milletten ne istediniz de size vermedi? Her gün bir başka bahane üretiyorsunuz. Bir ev kurmanın maliyeti geçen yıldan bugüne en az yüzde 100 artmış. Bekarlar evlenemiyor, evliler geçinemiyor; bunu neyle açıklayacaksınız? Asgari ücretliler ve emekliler başta olmak üzere milyonlarca insanımız açlık sınırında. Memurlar, beyaz yakalılar, evine 2-3 maaş giren milyonlarca aile yoksulluk sınırının altında. Bunu neyle açıklayacaksınız?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN