THY'den dev alım! Tam 5 bin kişilik büyük kadro ve 35 bin TL maaş! Kira yardımı, konaklama, yemek kartı…

THY'den dev alım! Tam 5 bin kişilik büyük kadro ve 35 bin TL maaş! Kira yardımı, konaklama, yemek kartı…

Türk Hava Yolları, ekibini genişletmek için çalışmaları hızlandırdı. İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen "Kariyer Zirvesi" etkinliğinde önemli açıklamalarda bulunan THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, personel alımları için detayları aktardı. Tam 5.000 kişilik dev kadro ve 35.000 TL maaş fırsatı ile birçok farklı avantaj sunuluyor. İşte Türk Hava Yolları personel alım detayları…

2023 yılında 5134 kişiyi ekibe dahil ettiklerini belirten Çay,2024 yılında 5000 kişilik yeni bir alım yapılacağını açıkladı. Şirkette yer alan 84.000 çalışan sayısını 10 yıl içerisinde 150 bine çıkartma hedeflerinde adım adım ilerlediklerini dile getiren Çay, Türkiye ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yeni faaliyetlerini açıkladı. THY'nin büyüme stratejisi kapsamında başvuru detayları da merak ediliyor. Finans7.com’da yer alan bilgiler doğrultusunda detaylar belli oldu. İşte Türk Hava Yolları personel alım detayları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Türk Hava Yolları kapsamında gerçekleştirilecek personel alımlarında hangi pozisyonların yer aldığı merak ediliyor. THY bünyesinde yapılacak alımlar için kabin memuru, büro personeli, sekreter gibi farklı kadrolarda alım yapılacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ilerleyen günlerde belirlenecek.

thy-memur.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

THY personel alım süreci kapsamında adaylar pek çok farklı avantajdan yararlanmaktadır. Eğitim süresi içerisinde iki asgari ücret tutarında maaş konaklama, kira yardımı, yemek kartı, Sigorta ve indirimli bilet gibi haklar sunulmaktadır.

thy-personel.jpg

Milyonlarca kişinin beklediği personel alımları kapsamında THY, başvuruları şirketin resmi kariyer sayfası olan "https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar" adresinden online olarak alacak. Adaylar başvuru yapmadan önce ilgili pozisyonun gereksinimlerini ve şartlarını dikkatlice incelemelidir.

Türk Hava Yolları'nın hedeflediği büyüme ve istihdam artışı kapsamında adayların doğru pozisyonlara başvuruda bulunarak yeni bir ivme kazanması amaçlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN