THY'nin yeni reklam yüzü: Margot Robbie

THY'nin yeni reklam yüzü: Margot Robbie

Türk Hava Yolları (THY), reklam yüzü olması için Hollywood'un ünlü yıldızı Margot Robbie ile işbirliği yapma kararı aldı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Avustralya'ya başlayan uçuşların ve Türkiye'nin turistik olarak tanıtılması için görüşmelerin başladığını söyledi.

THY, Avustralya rotasına dikkat çekmek ve şirketin uluslararası pazardaki varlığını güçlendirmek amacıyla Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile reklam yüzü olması için görüşmelere başladı.

Ekonomim'de yer alan habere göre, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yaptığı açıklamada, "15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya’ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz." dedi.

THY'nin Avustralya uçuşu aktarmalı olarak yapılacak. 10 saat Singapur’a, oradan da 7 saat Avustralya’ya gidilecek.

'Barbie' filmiyle büyük beğeni toplayan Margot Robbie Avustralya uçuşlarının öncesinde Türkiye'yi ziyaret ederek Göbeklitepe gibi önemli turistik bölgeleri gezecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN