Titreten soğuklar geliyor! Arabaların camları bile donacak, Kerem Ökten: "her gün biraz daha düşecek" diyerek uyardı

Titreten soğuklar geliyor! Arabaların camları bile donacak, Kerem Ökten: "her gün biraz daha düşecek" diyerek uyardı

Son dakika haberi... Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye devam ediyor. Türkiye genelinde sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken yağışların ne zaman geleceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Titreten soğuklar geliyor! Arabaların camları bile donacak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'her gün biraz daha düşecek' diyerek uyardı.

Türkiye genelinde etkisini gösteren El Nino hava sistemi birlikte hava sıcaklıkları hızla düşmeye devam ediyor. Yeni haftayla birlikte sıcaklıklar 4-5 derece düşerken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Titreten soğuklar geliyor! Arabaların camları bile donacak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Her gün biraz daha düşecek' diyerek uyardı. Sakın o tarihlerde montsuz dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kırklareli kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Rize ve Artvin'in kıyı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

llkkl-1.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGÂR: Genellikle kuzeyli, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN 'HER GÜN BİRAZ DAHA DÜŞECEK' DİYEREK UYARDI: TİTRETEN SOĞUKLAR GELİYOR!

Yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye devam ediyor. Özellikle soğuk rüzgarlar İstanbul genelinde etkili olurken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den son dakika uyarısı geldi. Soğuk hava dalgasının her geçen gün daha da etkili olacağını ifade eden Ökten, "Sıcaklıklar her gün biraz daha düşecek. Sonbahar moduna girdik..." uyarısında bulundu.

jhjhhj-44.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

26 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3-001.png

29 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

30 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN