Togg hayali kuran asgari ücretliye müjde! Özel kredi ile herkes Togg sahibi olacak: Milli otomobile ulaşmak bir adım uzağınızda

Togg hayali kuran asgari ücretliye müjde! Özel kredi ile herkes Togg sahibi olacak: Milli otomobile ulaşmak bir adım uzağınızda

Ülkemizin gündeminde yer alan milli ve yerli otomobil Togg'a olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Türkiye adına büyük bir adın olan yerli otomobil Togg'a dair kafalarda soru işaretleri yer alıyor. Milli otomobilimizi tüm vatandaşlar alabilecek mi sorusu dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün müjdelenen kredi ile birlikte asgari ücretlinin de Togg'a sahip olabilmesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

ASGARİ ÜCRETLİLER DE TOGG SAHİBİ OLACAK

Tüm ülkenin ilgi odağı olan Togg otomobili nihayet satışa çıkarıldı. Asfalta inen Togg milyonların dikkatini çekmeyi başarıyor. Fiyatı 1 milyon TL'nin üzerinde olması ile birlikte ilk müşterileri kura sonucunda belirlendi.

İlerleyen yıllarda üretimin katlanması ile birlikte tüm vatandaşların Togg satın alabileceğine dair beklentiler de bulunuyor. Togg için özel olarak çıkarılacak kredi ile birilikte uygun bir şekilde Togg sahibi olabileceksiniz.

Aylar öncesinde verilen Togg kredi müjdesine dair detaylar ortaya çıktı. Togg almak isteyen vatandaşlar için oldukça makul olan imkanlar ile birlikte asgari ücretliye de Togg kapıları açıldı. Togg'un satış fiyatı kuranın ilk sıralarına 1 milyon TL'nin üzerinde satıldı.

0x0-togg-fiyat-listesi-2023-icin-tarih-belli-oldu-baskan-erdogan-detay-verdi-togg-satis-fiyati-ne-kadar-kac-lira-o-1667503838508.jpg

TOGG İÇİN ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Belirtilen kredi ise 1 milyon TL üzerinde olan otomobillerde yüzde 30 ile sınırlandırıldı. Fakat bazı şartların sağlanması halinde bu miktar da artış gösteriyor. Bir başka sorun ise vadenin 1 yıl veya 2 yıldan daha fazla olmaması otomobil alacakları zor duruma sokuyordu. Fakat Togg ile bu durumun da aşılması bekleniyor.

Normal şartlar altında kredi ile otomobil almak oldukça pahalıya geliyor. Yüksek faiz ve düşük vade oranı ile birlikte kredi ile araba almak oldukça zor bir durum. Fakat Togg için bu oranlar yeniden gözden geçirilecek. Aylar öncesinden duyurulan kredinin detayları ise merak ediliyor.

205128.jpg

TOGG KREDİ DETAYLARI

Togg için kredi hakkında yapılan resmî açıklamaya göre kamu bankaları (Halk Bank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası) tarafından 0,99 faiz oranı ile birlikte Togg için kredi imkânı sağlanacak. Merak edilen vade ise 12 ay veya 24 ay ile kısıtlanan kredi Togg için 36 aya kadar yükseltilmesi planlanıyor.

Bu şekilde Togg için çekilecek kredi 36 aya varan vade imkanları ile birlikte tüketiciye sunulacak. Togg için çekilen kredi en fazla aracın yüzde 50'si kadarı olacak. 36 ay vade imkânı ile birlikte 500 bin TL otomobil kredisi çekebileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN