TOGG'u satışa çıkaran o ikili yandı! Bakanlıktan o iki kişiye çok sert tepki: İstismara izin vermeyeceğiz

TOGG'u satışa çıkaran o ikili yandı! Bakanlıktan o iki kişiye çok sert tepki: İstismara izin vermeyeceğiz

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG satışa çıktı. Sahiplerine tek tek dağıtılan TOGG artık bazı online satış platformlarında ikinci el satışlara bile çıkmaya başladı. Ancak satışa çıkarılan TOGG'ların fiyatını gören tüketiciler küçük dillerini yutuyor. Sıfırından daha pahalı satılmaya başlandı! Ticaret Bakanlığı'ndan o kişiye çok sert tepki. TOGG'u satışa çıkaran o ikili yandı! O kişiler okkalı ceza verilecek. İşte detaylar haberimizde...

Uzun süredir satışı beklenen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG yollarda görülmeye başlandı. Elektrikli olarak sunulan ve konforuyla herkesi tatmin eden TOGG hakkında flaş gelişme! Sıfır fiyatları sabit tutulmaya çalışan TOGG'un bazı online satış platformlarında ikinci el satışları başladı. Fiyatları gören tüketiciler ise şoke oldu. Sıfırından daha pahalıya satılmaya başlandı. TOGG'u satışa çıkaran o ikili yandı! Ticaret Bakanlığı o iki kişiye çok sert tepki. Bakanlık, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyeceğini, Togg’un itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacağını cezalandırılacağını belirtti. İşte detaylar...

TOGG'U SATIŞA ÇIKARAN O KİŞİ YANDI!

Araç alacakların uzun zamandır merakla beklediği TOGG satışları başladı. Diğer araçlara göre uygun fiyattan satılan TOGG, sürücülerin ilgisini çekmeye devam ederken gelen son dakika haberi herkesi şoke etti. Bazı online satış platformlarında ikinci el olarak satışa konulan TOGG fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. Sıfırından daha pahalıya satılmaya başlandı. Şikayet edilen ilanlar hakkında açıklamada bulunan Ticaret Bakanlığı, son dakika açıklamasında bulundu.

hghghg-2023-08-23t131214-016.jpg

BAKANLIKTAN O KİŞİLERE SERT TEPKİ: İSTİSMARA İZİN VERMEYECEĞİZ!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, istismara izin verilmeyeceği ve o kişiler hakkında işlemler başlatılacağı belirterek, "Stoklanmış yeni araçların birden ortaya çıktığı görülmüş ve yeni araçlar ile ikinci el araçların fiyatlarında ciddi düşüşler başladığı kaydedilmiştir. Ticaret ortamı ve şartları tam normale dönünceye kadar Ticaret Bakanlığı olarak piyasada denetimlerimiz ve sıkı takipler devam edecektir. Araçlarını ilan sitelerinde normal fiyat ile yayınlayıp, telefon görüşmelerinde yüksek fiyat talep ederek ticari hileye başvuranlarla ilgili de şikayetler doğrultusunda tespitler hızla yapılıp, yasal işlemler uygulanmaktadır." uyarısında bulundu.

"TOGG SIFIR FİYATININ ÜSTÜNDEN SATILMAYACAK"

Togg'un sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyeceğinin altı çizilen açıklamada, "Küresel markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır. Üretim bandından inip tüketicisiyle buluşan milli teknolojimizin eseri Togg, otomotiv piyasasında fiyatların dengeye oturması için çok önemli yerli bir araç olmasının yanında, fırsatçıların basit oyunlarına alet edilemeyecek önemde stratejik bir değerimizdir. Otomobil sektörünün lokomotifi olma yolunda büyük yol kat eden Togg ile ilgili manipülatif ve aldatıcı girişimler hakkında Ticaret Bakanlığımız tarafından gerekli hukuki müeyyideler kararlılıkla uygulanacak, caydırıcı tedbirler süratle alınacaktır." denildi.

whatsapp-image-2023-08-23-at-13-21-54.jpeg

Bakanlığın bu tepkisi ise online satış platformu sahibinden.com'da sadece iki TOGG satıcısına yönelik olduğu belirtildi.. Bakanlığın bu açıklamasının fahiş fiyata satış yapan iki satıcıyı hedef aldığı ortaya çıkarken işlemlerin başlatılğı tespit dildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN