Tokat'ta öğrenciler istedi, kar tatili geldi | Tokat'ta son dakika kar tatili açıklaması

Tokat'ta öğrenciler istedi, kar tatili geldi | Tokat'ta son dakika kar tatili açıklaması

Tokat'ta 17 Ocak Perşembe günü okullar tatil mi? sorusu bu gün okulların tatil olduğu açıklamasından sonra öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yoğun kar yağışının etkili olduğu kentte geçen haftalarda okullar ara ara 5 gün tatil edildi. Peki yarın için Tokat Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Tokat'ta son dakika kar tatili açıklaması ile ilgili detaylar haberimizde.

Tokat'ta 17 Ocak Perşembe günü okullar tatil mi? Bu gün Tokat Valiliği kar tatili açıklaması yaptı. Yoğun kar yağışının yaşandığı kentte 16 Ocak günü okullar tatil edilmişti. Peki Tokat'ta 17 Ocak Perşembe günü okullar tatil mi? Tokat Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? İşte kar tatili bekleyen öğrencilerin merak ettiği kar tatili haberleri...

Tokat’ta sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ulaşımda aksamalara neden olurken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde okullarına giden öğrenciler öğle arasında yoğun kar yağışı ile karşılaştı. Tokat Valisi Ozan Balcı’dan okulların tatil edilmesi çağrısında bulunan öğrencilerin beklediği açıklama saat 13.00’de geldi. Okullarından evlerine öğle yemeğine giden öğrenciler kar tatilini evlerinde öğrendi. Kent merkezinde ise yoğun kar yaşı nedeniyle vatandaşlar adeta kardan adama döndü. Şehir merkezinde aralıklarla lapa lapa yağan kar, rüzgarla birlikte hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yolda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

TOKAT'TA TÜM İL GENELİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde 16 Ocak Çarşamba bugün öğleden sonra il geneli resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerimiz ile birlikte özel eğitim okul ve kurumlarımızda eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir” bilgilerine yer verildi.

19-01/16/tokatta-okullar-tatil-mi.jpg

TOKAT'TA 17 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ KAR TATİLİ VAR MI? 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bu gün için kar tatili açıklaması geldi ama yarın için şu ana kadar tatil açıklaması gelmedi. Açıklama gelir gelmez haberimizde olacak. 

TOKAT SİVAS YOLU KAPANDI

Tokat genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi ulaşımı engelliyor. Tokat-Sivas kara yolunun Kızıliniş ve Yatmış mevkileri ile Çamlıbel Geçidi'nde çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bölgede ulaşım sağlanamıyor.

Kayan araçları vatandaşlar halatla kurtarmaya çalışırken, yolda kalan yolcu otobüsleri ve araçlar, ekiplerin bölgeye sevk edilmesini bekliyor. Polis ekipleri, Sivas yönüne zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN