TOKİ İzmir Kemalpaşa kura çekilişi sonuçları isim listesi

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura çekilişi sonuçları isim listesi

İzmir Kemalpaşa TOKİ kura çekiliş sonuçları www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinden sorgulanabiliyor. Uygun ödeme koşullarına sahip İzmir Kemalpaşa TOKİ konutları, 2+1 toplam 282 haneden oluşuyor. İşte, kura sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında yurt genelinde kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının yeni sahipleri belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle kura çekilişleri seyircisiz olarak yapılırken, kura çekilişleri kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanıyor.

İZMİR KEMALPAŞA TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ İzmir Kemalpaşa konut projesi kapsamında satışa sunulan 282 adet (2+1) konut için hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi.

Kemalpaşa TOKİ kuralı satış sonuçları www.toki.gov.tr/satis/tr/kura web adresine TC kimlik numarası girilerek sorgulanabilir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

Ankara 15. noterliği huzurunda yapılan İzmir Kemalpaşa kura çekilişi, TOKİ'nin Facebook, Youtube, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden canlı yayınlandı. Bu sayede kura çekilişi için başvuru yapan kişilerin anlık olarak çekilişleri takip etmesine olanak sağlandı.

İZMİR KEMALPAŞA KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN