Topkapı tramvay güzergahında intihar

Topkapı tramvay güzergahında intihar

Topkapı Pazartekke durağı arasında bir kişi seyir halindeki tramvayın önüne atlayarak intihar etti. İntihar girişiminde bulunan şahsı tramvayın altından çıkarma çalışmaları sürerken, seferler Kabataş-Çapa ve Bağcılar-Topkapı istasyonları arasında yapılmaya devam ediyor.

İstanbul Fatih'te bir kişi tramvayın önüne atlayarak intihar etti. Tramvayla raylar arasında sıkışan ceset çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Fatih Pazartekke Tramvay istasyonu yakında bir erkek tramvayın önüne atlayarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri çağırıldı. Yolcular tramvaydan inerek rayların üzerinde yürüdü.

Seferler iki yönde de durdurulurken itfaiye ekiplerinin tramvayın altında kalan ağır yaralıyı kurtarma çalışmaları başladı. Tramvayın altından çıkarılan kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat aksayan seferler tramvayın çekilmesinin ardından normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN