Toplu taşıma kullanan İstanbullular dikkat! 3 gün boyunca ulaşım ücretsiz olacak! Metro, Tramvay, Otobüs…

Toplu taşıma kullanan İstanbullular dikkat! 3 gün boyunca ulaşım ücretsiz olacak! Metro, Tramvay, Otobüs…

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara toplu taşıma müjdesi verildi. İETT tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 9-11 Haziran saatleri arasında 00.00'a kadar toplu taşımanın ücretsiz olacağı duyuruldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbul'da yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında ulaşımın ücretsiz olacağı duyuruldu. UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Ücretsiz Ulaşım Programı ile ilgili yapılan duyuru da bileti bulunan seyircilerin toplu taşımayı ücretsiz bir şekilde kullanabileceği aktarıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında maç bileti bulunan seyirciler için açıklama İETT'den geldi. 9 Haziran-11 Haziran tarihleri arasında saat 12.00’ye kadar biletli seyircilerin Metro, Tramvay ve otobüs seferlerine ücretsiz kullanabileceği belirtildi. Konu hakkında yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

istanbulkart-ulasim.jpg
“9 Haziran - 11 Haziran metro, tramvay ve otobüs seferlerinde ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır.
1 Haziran - 11 Haziran tarihleri arasında akreditasyonlu çalışanlara ve gönüllülere metro, tramvay ve otobüs seferlerinde ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN