Toplu taşıma kullananlar dikkat! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Pazar günü ücretsiz olacak

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Pazar günü ücretsiz olacak

Toplu taşıma araçlarını kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 Haziran'da ücretsiz olacağı belirtildi. İşte ABB tarafından yapılan o açıklama…

4 Haziran 2023 Pazar günü toplu taşıma kullanacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Pazar günü gerçekleştirilecek olan LGS sınavı için toplu taşımaların ücretsiz olduğu belirtildi. İşte ABB tarafından yapılan o açıklama…

PAZAR GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 4 Haziran 2023 Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olduğu aktarıldı. Pazar günü gerçekleştirilecek olan LGS Sınavı doğrultusunda öğrenci, öğretmen ve velilerin mağdur olmaması adına toplu taşımanın ücretsiz bir şekilde kullanılacağı belirtildi. EGO'ya ait toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşların sınav giriş belgelerini göstermek şartı ile hizmetten ücretsiz yararlanabileceği aktarıldı. Bu kapsamda veliler ve görevli öğretmenler de sınav gününde toplu taşımayı ücretsiz bir şekilde kullanabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

ego-surucu.jpg

“ABB 4 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS), Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ve Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yüksek Öğretim Sınavı’nda (STS) adaylar ile görevli eğitmenlerin sınav alanlarına gidişlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.”

ankara-metro.jpg

ANKARAY VE METRO SEFERLERİ SIKLAŞTIRILDI

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında LGS, YDUS, DUS ve STS’ye girecek adayların mağdur olmaması amacıyla 16 güzergahta toplam 45 ilave servis sağlanacağı belirtildi. İlave servis hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların “ego.gov.tr” adresi üzerinden detayları öğrenebileceği aktarıldı.

ankara-metrosu.jpg

Sınav günü ANKARAY kullanacak vatandaşların saat 08.00-21.00 arasında 6 tren ile 6 lığı dakika içerisinde sunulan hizmetten yararlanabileceği belirtildi. Ankara metrosunu kullanacak kişilerin ise 06.00-12.00 saatleri arasında ona 18 tren ve 9 dakikada bir sağlanacak hizmetten yararlanabileceğim belirtildi. Bunun yanı sıra saat 12.00-19.30 aralığında da 22 trenle 7 dakikada bir sefer yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN