Toplu taşıma zamları vatandaşı illallah ettirdi! Ücretler yeniden zamlandı: Son 3 haftada üçüncü zam

Toplu taşıma zamları vatandaşı illallah ettirdi! Ücretler yeniden zamlandı: Son 3 haftada üçüncü zam

Asgari ücret artışı ile birlikte zamlarda peş peşe gelmeye başladı. Ekmek, sigara derken bu kez de toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Motorinin litre fiyatına 1.64 TL zam yapılırken yaşanan artış toplu taşımaya da yansıdı. Son 3 haftada motorun fiyatlarına %23 zam yapıldı. İşte toplu taşıma zamları hakkındaki açıklamalar…

Temmuz ayına yaklaşırken yeni zamlar da konuşulmaya başladı. Asgari ücret artışının belirlenmesi ile birlikte şehir içi toplu taşıma ücretleri de zamlardan nasibini aldı. Mersin'de 8 TL olan sivil yolcu taşıma ücreti 11,50 TL'ye yükselirken 6 TL olan öğrenci taşıma ücreti ise 8 TL olarak açıklandı. Yeni fiyatları uygulamaya geçeceği belirtilirken Belediye otobüslerinde de yolcu ücretlerine zam yapılacağı vurgulandı.

BENZİN ZAMLARI DUR DURAK BİLMİYOR

Brent Petrol ve dolar kurunda yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Benzin ve motorin fiyatları araştırılmaya devam ederken küresel petrol fiyatları ve dolar TL kurunda yaşanan dalgalanmalar güncel fiyatları etkiliyor. Milyonlarca Araç sahibine ilgilendiren fiyatlar hakkında araştırmalar devam ederken güncel benzin ve motorin fiyatları da gündemdeki sıcaklığını koruyor.

mersin-dolmus.jpg

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI


İstanbul Anadolu Yakası
Benzin fiyatı: 24,02 TL
Motorin fiyatı: 23,87 TL

İstanbul Avrupa Yakası
Benzin fiyatı: 24,04 TL
Motorin fiyatı: 23,87 TL

Ankara
Benzin fiyatı: 24,48 TL
Motorin fiyatı: 24,33 TL

İzmir
Benzin fiyatı: 24,47 TL
Motorin fiyatı: 24,41 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN