Torunu ve sevgilisi planlamış! Dede hayatını kaybetti

Torunu ve sevgilisi planlamış! Dede hayatını kaybetti

Diyarbakır’da girdikleri evden 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp çıkarken karşılaştığı ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) itip, merdivenden düşerek ölmesine sebep olan şüphelilerin kimlikleri şoke etti. Şüphelilerin Akkurt’un kız torunu H.A. ve sevgilisi S.E. olduğu ortaya çıktı.

Olay, 25 Şubat akşam saatlerinde Diyarbakır Şehitlik Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam evine dönen Veysi Akkurt, bina içerisine kendisine ait altınların ve bir miktar paranın içinde olduğu çantayı taşıdığını gördü. Şüpheliler çantayı almaya çalışan Akkurt'u merdivenlerden iterek yaraladı.

ANAHTARLA AÇILMIŞ

Akkurt, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede, kilidin sonradan kırılarak, anahtarla açılmadığı izlenimi verilmek istendiği ortaya çıktı. Veysi Akkurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SEVGİLİSİYLE PLAN YAPMIŞ

Cinayet Büro ekipleri, görüştüğü aile bireylerinden Akkurt'un torunu H.A.'nın dan şüphelendi. H.A.'nın sevgilisi S.E. ile birlikte dedesinin evindeki 1 milyon lira değerindeki altınları ve bir miktar parayı çalmak için plan yaptığı ortaya çıktı.

İTİRAF ETTİLER

H.A. ve sevgilisi S.E. ile birlikte toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, hırsızlığı ve cinayeti ifadelerinde itiraf ederek çaldıkları altınları gömdüklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN