TRT Ana Haber bülteninde ekrana yansıyan görüntü şok etkisi yarattı! Kimse ne olduğunu anlayamadı: Kameranın önüne geçerek...

TRT Ana Haber bülteninde yaşanan ilginç olay görenleri şoke etti. Sunucu tarafından Emine Erdoğan'ın ABD'deki temaslarıyla ilgili bir haberin anonsunu geçilirken biri aniden kameranın kadrajına girdi. Kameraların karşısında öyle bir işaret yaptı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı bile. İşte yaşanan o ilginç anlar...

TRT Haber akşam bülteninde yaşanan ilginç olay sosyal medyada viral oldu. Sunucu, Emine Erdoğan'ın ABD'deki temaslarıyla ilgili bir haberin anonsunu geçerken aniden kameranın önüne geçen bir kişi zafer işareti yaptı. Kim olduğu bilinmeyen şahsın görüntüleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Yorum üstüne yorum geliyor. Bakın canlı yayında neler olmuş?

BİR ANDA GÖRÜNDÜ

Haber akışında sunucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ABD'deki temaslarıyla ilgili bir haberi sunarken, bir anda olanlar oldu. Kameranın kadrajına geçen bir kişi yaptıklarıyla herkesi şoke etti.

gfgfgf-2023-04-02t105330-002.jpg

ZAFER İŞARETİ YAPARAK GÜLDÜ

Kim olduğu belli olmayan şahsın stüdyoya nasıl girdiği bilinmezken, bir anda kameraların önünde zafer işareti yaptı. Birkaç saniye ekranda görünen kişi daha sonra görüntüden çıktı.

ghghgh-41.jpg

Sosyal medyada gündem görüntü sonrası birçok kullanıcı yorum yağdırdı. Görüntüyle ilgili TRT Haber'den henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN