TÜBİTAK yeni kadroları belirledi! KPSS şartı yok, mülakat yok! Yüksek maaşlı personel alımı yapılacak

TÜBİTAK yeni kadroları belirledi! KPSS şartı yok, mülakat yok! Yüksek maaşlı personel alımı yapılacak

Kurumlar bünyesinde yapılan personel alımları dikkat çekerken son açıklama TÜBİTAK'tan geldi. Kurum bünyesinde personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruları sakın kaçırmayın. İşte personel başvuru detayları…

TÜBİTAK tarafından yapılan açıklama kapsamında kurum bünyesindeki eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla 5 personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular hakkındaki detaylar merak edilirken farklı alanlarda alım yapılacağı duyuruldu. İşte personel başvuru detayları…

5 PERSONEL ALINACAK

TÜBİTAK bünyesinde çalışmak isteyen binlerce vatandaşın yakından takip ettiği güncel ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden farklı alanlarda yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. TÜBİTAK tarafından yapılan açıklama kapsamında son başvuru tarihinin 18 Ocak 2024 olduğu belirtildi.

tubitak-personel.jpg

ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Alımların Ankara’da yapılacağı aktarılırken Şoför ve iş yeri hekimi alanlarında personel alımı yapılacağı belirtildi. Lise ve dengi okullardan mezun olan adayların şoför kadrosuna başvuruda bulunabileceği belirtildi. İlana son başvuru tarihi 15 Ocak 2024 olarak belirtildi. Şoför kadrosuna başvuruda bulunacak adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

1) T.C. Vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.

3) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek engel durumu ya da bulaşıcı| hastalığı bulunmamak.

4) Yeni tip C, yeni tip CE veya 28.04.1997 tarihinden önce alınan E Sınıfı Sürücü Lise ve dengi Belgelerinden birine sahip olmak.

okullar

5) SRC 2, SRC 4, SRC 5(Sınıf 1) Psikoteknik ve İleri Sürüş Teknikleri Belgelerine sahip olmak.

6) 40 yaşından küçük olmak.

7) Şoförlük mesleğinde en az 5 yıl deneyim sahibi olmak.

8) Vardiyalı çalışma, şehir dışı görevler ve mesai saatleri dışında çalışmaya engeli bulunmamak.

19) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Başvuru şartlarını sağlayan adayların Türkiye İş Kurumu( İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilan detaylarını öğrenebileceği ve başvuruları https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapabileceği belirtildi.

tubitak.jpg

İŞYERİ HEKİMİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK Ankara'da iş yeri hekimi kadrosuna bir kişilik alım yapılacağını duyurdu. Tıp fakültesi mezunu olan adayların Devlet Hizmet Yükümlülüğünü tamamlamış olması şartını sağlaması ile birlikte en az 3 yıl Mesleki tecrübeye sahip olması gerektiği belirtildi.

Başvurular için detayları kurumun resmi adresi www.tubitak.gov.tr üzerinden öğrenebilirsiniz. TÜBİTAK İş Başvuru Sisteminden (kariyer.tubitak.gov.tr) başvuru işlemleri tamamlanabilecek. İlana son başvuru tarihi ise 18 Ocak 2024 tarihi olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN