TÜİK'te teknik hata: 30 dakika geç yayımlandı

TÜİK'te teknik hata: 30 dakika geç yayımlandı

TÜİK, bugün beklenen enflasyon verilerini açıklamasına rağmen teknik bir hata sebebi ile yarım saat verinin bülteni ve ayrıntılarına ulaşılamadı. Grafiklere ait bölümler 'yükleniyor' ibaresiyle yayımlandı.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) bugün açıkladığı rakamlara göre; ocak ayında yıllık enflasyon yüzde 57,68 olurken, aylık enflasyon ise 6,65 oldu. Bu şekilde aylık enflasyon, yakın tarihte ilk kez İTO'nun açıkladığı orandan daha yüksek kaydedildi.

YARIM SAAT AYRINTILARA ULAŞILAMADI

TÜİK enflasyon verisini açıklasa da teknik bir hata sebebi ile yaklaşık olarak yarım saat verinin bülteni ve detaylarına ulaşılamadı. Normal şartlarda saat 10.00'da açıklanması gereken veriye saat 10.30'da ulaşılabilindi.

Bültende yer alması gereken grafiklerin yüklenemediği görüldü. Grafiklere ait bölümler 'yükleniyor' ibaresiyle yayımlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN