Tüm emeklilere 12 bin 500 TL ödeme müjdesi! 5 bin TL ikramiye herkese vurmamıştı, bu kez kapsamı çok geniş

Tüm emeklilere 12 bin 500 TL ödeme müjdesi! 5 bin TL ikramiye herkese vurmamıştı, bu kez kapsamı çok geniş

SGK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerine 12.500 TL'ye varan nakit ödeme alabilecek. 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesinin kapsamı dar tutulmuş ve sadece çalışmayan emeklilerin almasına karar verilmişti. 12 bin 500 TL ödemeden ise başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor. İşte detaylar...

Emekli aylığı alan vatandaşların maaşlarını kendi bankalarından almaları için sıkı rekabete giren bankaların arasındaki promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen 3 bankasından toplamda en yüksek 12 bin 500 TL'ye varan emekli maaşına ek nakit ödeme yapılacak.

ING BANKA EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında yer alan tüm emekliler için emekli nakit promosyon oranları artırıldı. Yeni emekli olacak ya da emekli maaşını 3 yıllığına ING Bank'a taşıyacak emekliler için toplamda en yüksek 12 bin 500 TL nakit promosyon verilecek.

Ek koşulsuz olarak 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyondan hariç, otomatik fatura talimatı veren emeklilere 4 bin TL'ye varan ek nakit promosyon sağlanacak. Emekli maaş tutarına göre farklı miktarda ödemeler yapılacak. 31 Ekim 2023 gününe kadar başvuru yapılabiliyor.

bankalarin-emekli-maas-promosyonlari-2023-2.jpg

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

SGK emekli maaş ödemeleri kapsamında Akbank tarafından ise 12 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılması hedefleniyor. Maaşını Akbank'tan alanlar 10 bin TL'ye varan nakit promosyona ek olarak 2 bin TL chip-para fırsatı ile toplamda 12 bin TL promosyon sunuyor. Maaş tutarına göre ödeme oranları değişiyor.

ING Bank ve Akbank'ın dışında yüksek emekli promosyon oranları ile dikkat çeken Türkiye Finans ve Albaraka Türk Katılım Bankası ise 10 bin TL'ye varan emekli promosyonları sunuyor. Emekli maaşını taşıyan ya da ilk kez emekli olacakların maaşını bu bankalardan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyondan yararlanabilecekler.

bankalarin-emekli-maas-promosyonlari-2023-1.jpg

Yapı Kredi Bankası ise emekli maaş ödemeleri ve emekli maaş promosyonu kapsamında 9 bin TL'ye varan emekli promosyon oranlarını duyurdu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN