Tuncay Keser RTÜK üyeliğine seçilmişti: Gazeteci Suat Toktaş CHP Grubu Basın Danışmanı oldu

Tuncay Keser RTÜK üyeliğine seçilmişti: Gazeteci Suat Toktaş CHP Grubu Basın Danışmanı oldu

CHP Grubu Basın Danışmanı Tuncay Keser’in RTÜK Üyeliğine seçilmesinin ardından bu göreve gazeteci Suat Toktaş getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yapılan açıklamaya göre; gazeteci Suat Toktaş CHP Grup Basın Danışmalığı görevine getirildi.

Diğer yandan Toktaş, Türkiye 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri boyunca CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile birlikte CHP Kampanya Ofisi’nde görev yapacak. Toktaş’ın görev ve sorumluluk alanı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal’ın sorumluluk alanı dışındaki konuları kapsayacak.

Gazeteci Suat Toktaş’ın yarın (11 Nisan) CHP Grup Yönetim Kurulu Salonu’nda basın mensuplarıyla toplantı yapacak. Toplantının saati ise henüz belli değil.

Toktaş, Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği'nden Eylül 2022'de istifa etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN