Türk Telekom'dan yeni bir zam! Yeni fiyatlar açıklandı

Türk Telekom'dan yeni bir zam! Yeni fiyatlar açıklandı

Türkiye'nin en büyük iletişim şirketlerinden biri olan Türk Telekom, yeni bir zam yaptıklarını duyurdu! Yeni fiyat tarifesini açıkladı! İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin önde gelen iletişim şirketlerinden biri olan Türk Telekom, fiber internet abonelerine sağladığı modem kiralama hizmetlerinde fiyat güncellemesi yaptı. Şirketin yeni fiyat politikası kapsamında, fiber abonelere sunulan modemlerin kira bedelleri artık daha yüksek seviyelere çıkarıldı.

TÜRK TELEKOM MODEM KİRALAMA ÜCRETİNE ZAM

Vatandaşın Türk Telekom tepkisi! - Nokta Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde alınan kararla birlikte, Türk Telekom'un fiber abonelerine sağladığı modem kiralama ücretleri önemli ölçüde arttı. Önceki fiyatlar göz önüne alındığında, Türk Telekom'un fiber abonelerine sunduğu modemlerin kiralama ücreti 7.69 TL seviyesindeydi. Ancak, 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren şirketin yeni kararıyla birlikte bu rakam, 34.88 TL'den başlayan fiyatlarla güncellendi.

Türk Telekom tarafından kullanıcılara gönderilen mail içeriğine göre, FTTTH şebekede toptan seviyede sunulan Home Gateway'lerin (HGW) aylık kullanım ücretlerinde değişiklik yapıldı. Güncel tarifelere göre, Wi-Fi 5 desteklemeyen HGW'ler için aylık kullanım ücreti 34.88 TL olarak belirlenirken, Wi-Fi 5'li HGW'ler için de aynı ücret geçerli oldu. Wi-Fi 6'lı HGW'ler için ise aylık kullanım ücreti 40.71 TL olarak belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre, bu fiyat güncellemesi Türk Telekom'un hizmet politikasındaki güncellemeler doğrultusunda gerçekleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN