Türkiye geneline kar müjdesi! O tarihte tüm şehirlere kar yağacak

Türkiye geneline kar müjdesi! O tarihte tüm şehirlere kar yağacak

Meteorolojik verilere göre Türkiye geneline o tarihte kar yağacak! Kar müjdesini meteoroloji uzmanı Kerem Ökten verdi! Gün sayısı vererek kar müjdesini duyurdu...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye genelinde beklenen soğuk hava dalgasının ardından kar yağışının müjdesini verdi. Ökten yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışının beklendiğini belirterek, heyecan verici bir haber paylaştı.

46 GÜN İÇİNDE KAR YAĞACAK

kar-ne-zaman-yagacak1.jpg

Türkiye geneline 46 gün içinde kar yağışlarını başlayacağını açıklayan Ökten, bu kar yağışlarının az veya yoğun olacağını ifade etti. Meteoroloji verilerini X hesabından yaptığı paylaşarak, "46 günlük beklenen toplam kar. Türkiye'nin neredeyse tamamına bu 46 gün içerisinde kar düşebilir. Gri az, mavi orta, pembe yoğun, Eflatun çok yoğun..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN