Türkiye haritası kıpkırmızı oldu! Perşembe cuma, cumartesi ve pazar coşacak, pazartesi duracak... Şubat değil Ağustos

Türkiye haritası kıpkırmızı oldu! Perşembe cuma, cumartesi ve pazar coşacak, pazartesi duracak... Şubat değil Ağustos

Hava bir anda bahara döndü! Türkiye haritası kıpkırmızı oldu! Meteoroloji günleri tek tek sayarak duyurdu. Perşembe cuma, cumartesi ve pazar coşacak, pazartesi duracak... En sert kışlardan biri beklenirken şubat ayında ağustos sıcakları geldi...

Yurdun kış boyu kar almayan yerlerinde kar için son umut olarak şubat ayına bakılırken, havalar beklenmedik bir şekilde ısınmaya başladı. Şubat havası resmen yerini bahar havasına bırakıyor. Havaların ısınmasını fırsat bilerek bu haftayı açık havada vakit geçirerek değerlendirebilirsiniz.

NORMALDEN SICAK HAVALAR BEKLENİYOR

Yurdun belli kesimlerinde yoğun kar yağışı, şiddetli yağışlar ve çığ tehlikesi devam ediyorken, Türkiye haritası kıpkırmızı oldu. Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey, X hesabı üzerinden yeni hava durumu bilgisini paylaştı. Meteoroloji Bey hesabının yaptığı paylaşıma göre; hava sıcaklıklarının yurt genelinde perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günlerinde normalden sıcak seyrini devam ettirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN