Türkiye haritası masmavi oldu! 10 gün sonra her yer bembeyaz… Edirne’den başlayacak…

Türkiye haritası masmavi oldu! 10 gün sonra her yer bembeyaz… Edirne’den başlayacak…

Türkiye haritası resmen masmavi oldu! 10 gün sonra her yer bembeyaz olacak… Meteoroloji uzmanı yeni bilgileri paylaştı. Edirne’den girecek tüm Türkiye’yi etkisi altına alacak. İşte detaylar…

Havaların soğumasıyla beraber vatandaşlar kar haberlerini merakla beklemeye başladı. Oldukça sıcak geçen bir yaz mevsiminden sonra soğuk havalar yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı. Üstelik bazı bölgelerimizde kar yağışları bile görüldü. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise tüm Türkiye’yi ilgilendiren yeni bir bilgi paylaştı.

10 GÜN SONRA KIŞ TAM MANASIYLA GELİYOR

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin bilgi paylaşımı yapan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir paylaşımla resmen kar tarihini verdi. 20 Ekim itibari ile Türkiye’ye tam manasıyla kış gelebileceğini açıklayan uzman isim, Marmara’da bile çok yerde örtülü kar olabileceğini ifade etti. Ökten, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

2.jpg

“20 Ekim itibariyle Türkiye'ye tam mânâsıyla Kış gelebilir. Modeller ısrar etmeye başladı. Sadece ne kadar batılı veya doğulu olacağı belli değil. Uygun sinoptik'te gelirse; Marmara da bile bir çok yerde örtülük kar yapabilir...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN