Türkiye haritası maviye boyandı! 10 gün boyunca sürecek: İstanbul önlemini alsın

Türkiye haritası maviye boyandı! 10 gün boyunca sürecek: İstanbul önlemini alsın

Uzmanlar tarafından İstanbul işaret edilerek uyarılar yapıldı. Türkiye haritasının maviye boyanmasıyla birlikte, etkisini 10 gün boyunca sürdüreceği paylaşıldı. 12 Kasım'dan 30 Kasım tarihine kadar devam etmesi bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji tarafından yeni uyarılar paylaşıldı. Başta İstanbul olmak üzere tüm illere uyarılarda bulundu. Kasım ayında beklenen yağışlar için müjdeli haber geldi. Maviye boyanan Türkiye haritası milyonların gündemine oturdu.

YAĞIŞLAR GERİ DÖNÜYOR

Sonbahar mevsiminde beklenen yağışlar kasım ayıyla ülkemize geliyor. Meteoroloji kaynakları tarafından paylaşılan haritayla birlikte müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz hafta sonu etkili olan hava olaylarının devam edeceği bilgisi paylaşıldı. Ege ve Marmara Bölgesinde etkili olan kuvvetli yağış için yeniden tarih verildi.

Yaz sıcaklıklarının etkisi kasım ayıyla son buldu. Sonbahar mevsiminde beklenen yağışlar, hafta sonu Ege ve Marmara'da etkisini gösterdi. Kuraklık sorunu oluşan bölgelerde barajların tekrardan dolması bekleniyor. Son paylaşılan haritayla yağışların o tarihlerde yeniden başlayacağı vurgulandı.

ekrpjkhu4aebi3q-1.webp

ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Hava City müjdeli haberi verdi. Mavi bir Türkiye haritası paylaşarak yağış alacak bölgeleri ve tarihleri paylaştı. Başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde yağış bekleniyor.

12 Kasım tarihiyle 30 Kasım tarihleri arasında birçok yağış bekleniyor. Paylaşımla yaptığı açıklamada, "Kasım 12'den Kasım 30'a kadar olan süreçte İstanbul için 9-10 gün yağmur görünüyor. Ekteki haritada da 13-19 Kasım haftasında masmavi alanda kalan Türkiye'nin yağışa doyacağı anlatılıyor. Birkaç güne detaylı analizleriyle yayında." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN