Türkiye yağışa doyacak! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: "Efsane yağış" Barajlar resmen taşacak

Türkiye yağışa doyacak! Meteoroloji uzmanı tarih verdi: "Efsane yağış" Barajlar resmen taşacak

Türkiye'de aşırı kurak geçen sonbahar mevsiminin son ayında yağış müjdesi verildi! Meteoroloji uzmanı tarih vererek, "Efsane yağış" diyerek belirtti! Barajlar resmen taşacak...

Sonbahar mevsiminin son ayında Türkiye nihayet yağış almaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise yağışların daha fazlasının geleceği tarihi açıklayarak müjdeyi duyurdu.

SEL VE ANİ SU BASKINLARINA DİKKAT

null-9844c276-w1200xh675.webp

Özellikle Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde aşırı yağışlar görülecek. Yağışların etkisi altına aldığı bölgelerde ani su baskını, sel gibi afetler konusunda uzmanlar uyarılarda bulunuyor.

"KASIM SONUNA KADAR YAĞIŞLAR GELİYOR"

asiri-yagislar1.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "Pırlanta bir döneme giriyoruz, Pırlanta. Kasım sonuna kadar dalga dalga yağışlar geliyor. Havalar da soğumaya başlıyor. Her şey mevsiminde güzel. Gri yerler aşırı yağış. Kahverengi efsane yağış..." şeklinde konuşarak, yağışların hem zamanlaması hem de miktarı konusunda olumlu bir tablo çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN