Türkiye’nin bu ilçesine giriş var ancak çıkış yok! Giden şaşıp kalıyor: Böylesi dünyada başka hiçbir yerde yok

Türkiye’nin bu ilçesine giriş var ancak çıkış yok! Giden şaşıp kalıyor: Böylesi dünyada başka hiçbir yerde yok

Türkiye’nin bu ilçesine giriş var ancak çıkış yok. Öyle ki giden şaşıp kalıyor. İlçeye giriş yapan vatandaşlar çıkış yolu olmadığını öğrenince bakın ne yapıyor?

Türkiye birbirinden eşsiz özelliklere sahip il ve ilçeleriyle dikkat çekiyor. Doğal ve kültürel özellikleriyle dikkat çeken ülkemizde bulunan bu ilçe ise bambaşka bir özelliğiyle adından söz ettiriyor. Öyle ki oraya giriş oldukça kolay ancak çıkış için aynı şeyi söylemek mümkün değil…

erzurum-olur-ilcesi-1.jpg

GİRİŞİ VAR ÇIKIŞI YOK

Erzurum’un Olur ilçesinde yol sadece tek taraflı. Yani ilçeye giriş için gayet rahat bir yol varken, çıkış yolu bulunmuyor. Olur ilçesi doğumlu olan gazeteci Burkay Yorulmaz durumu şöyle açıklıyor:

"İlçeye giriş yol olarak var ama öbür tarafından çıkabileceğin bir yol yok. Girdiğin yerden geri dönüyorsun. Google Maps üzerinde olurdan Ardanuç'a giden bir yol gözüküyor ama o yol patika ve yol değil. Hatta bazen motosiklet grupları, tırlar vs. o yolu görüp burası kısa buradan gideyim diye geliyor ve kalıyor"

erzurum-olur-ilcesi-2.jpg

METROPOLL DEĞİL AMA KONUT FİYATLARI CEP YAKIYOR

İlçeyle ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise ev ve arsa fiyatları oluyor. İlçenin etrafından hiçbir metropoll veya merkezi bir yer olmamasına rağmen bölgede yeni yapılmış bir dairenin bedeli yaklaşık 3 milyon TL’yi buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN