Türkiye’nin yalnızca o bölgesinde üretiliyor! Bunu almak için ülkeleri aşıp geliyorlar! Kilosu 300 TL ama şifası 3 bin tane…

Türkiye’nin yalnızca o bölgesinde üretiliyor! Bunu almak için ülkeleri aşıp geliyorlar! Kilosu 300 TL ama şifası 3 bin tane…

Türkiye'nin özgü birçok farklı lezzet bulunurken o bölgede yetişen lezzete kimse hayır diyemiyor. Onunla yapılan her ürünün lezzeti ayrı şifası başka oluyor. Kilosu 300 TL'den satılsa da bunun için ülkeleri aşıp kilometrelerce yol geliyorlar. Tıkalı damarları açıyor kötü Kolesterolü anında yok ediyor. İşte hem tadı hem de şifası bambaşka olan o ürün…

Dünyanın dört bir yanına yayılan adından sıkça söz ettiren kolot peyniri Karadeniz Bölgesi'ne has bir lezzet olarak karşımıza çıkmaktadır. Büyük küçük demek Sizin herkesin severek tükettiği Bu peynir lezzetinden ziyade şifasıyla da biliniyor. Kilosu 300 TL'ye çıksa dahi turistler bunu almadan ülkelerine dönemiyor. İşte hem tadı hem de şifası bambaşka olan o ürün…

KOLESTEROLE ELVEDA

Yüksek kolesterole sahip kişiler kalp ve damar rahatsızlıkları gibi problemlerle karşı karşıya kalmaktadır. Yiyeceğiniz içtiğiniz besinlere dikkat etmeniz gerekirken kolesterol değerlerinizi dengelemek için Karadeniz mutfağına özgü kolot peynirinden yararlanabilirsiniz. Karadeniz'de özgü yöresel bir peynir olan kolot peyniri dünyanın dört bir yanına gönderiliyor. Dünyaya ihraç edilen bu peynirin seveni de oldukça fazla.

kolot-peyniri.jpg

Kalp damar rahatsızlıklarının yanı sıra bağırsak hareketlerine düzenleyen peynir kabızlık, ishal gibi problemleri de ortadan kaldırıyor. Bağırsak florasını desteklemek için tüketebileceğiniz bu peynir mineral ve vitamin zenginliği ile de sağlığa katkı sağlıyor.

SİNDİRİMİN DOSTU

Sindirimle ilgili problem yaşayan birçok kişi sorunu ortadan kaldırmak için kolot peynirinden yararlanabilmektedir. Hazımsızlık, şişkinlik gibi sık karşılaşılan mide problemlerinde kolot peyniri tüketerek sindirim sürecinizi destekleyebilirsiniz.

kolot-peyniri-yapimi.jpg

Hem vitamin hem de mineral açısından oldukça zengin olan bu peynir doyurucu özelliği ile birlikte uzun süre tokluk hissi sağlıyor. Bu peyniri düzenli olarak tüketen kişiler yağ alımını virgülü vitamin ve mineral takviyesini sağlayarak kilo problemlerinin de önüne geçmektedir.

CİLT SAĞLIĞINI KORUYOR

Son yıllarda artış gösteren B12 eksikliğine kolot peyniri ile doğal bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vitamin eksikliğine bağlı olarak vücutta gelişen hastalıkları iyileştirme konusunda takviye olarak görülen kolot peyniri unutkanlık, halsizlik, kronik yorgunluk gibi sorunlara takviye edici bir ürün olarak kullanılırken kas ve eklem ağrılarını da azaltma etkisi bulunmaktadır.

mihlama.jpg

Daha parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için de kolot peynirinden yararlanabilirsiniz. Bu peynir ile birlikte cilt sağlığınızı önemli ölçüde koruyabilir ve daha iyi bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda kalsiyum zengin olan kolot peyniri kemik erimesi, osteoporoz gibi hastalıklara yakalanma riskini de minimum seviyeye indiriyor. Dolaşan ödem şişlik ve eklem tutulması gibi nedenler içinde tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN