Türkiye'nin yeni tatil cenneti belli oldu! Bodrum ve Muğla'ya bin basar: Yerli yabancı herkesin yeni tercihi

Türkiye'nin yeni tatil cenneti belli oldu! Bodrum ve Muğla'ya bin basar: Yerli yabancı herkesin yeni tercihi

Yaz sıcaklarında serinlemek için farklı bir tatil rotası arayanların yeni tercihi artık o kentimiz oldu. Tarihi ve doğal zenginlikleriyle dikkat çeken ilimiz aynı zamanda kendine özgü tertemiz plajlarıyla da tatilcileri etkilemeyi başarıyor. İşte, yerli yabancı tüm tatilcilerin Türkiye'deki yeni adresi...

Hem kalabalıktan uzak olayım hem de temiz bir deniz tatili yapayım diyorsanız burası tam size göre. Karadeniz'in incisi olarak tanımlanan Amasra'nın plajları aradığınız her şeyi size sunuyor.

Doğal güzellikleri ve berrak sularıyla kendine aşık eden plajlar, tatilcilerin hafızalarından silinmeyecek anılar biriktirebileceği eşsiz mekanlar... İşte, Amasra'da tatile doyacağınız 3 mükemmel plaj...

BÜYÜK LİMAN PLAJI

buyuk-liman.jpg

Amasra'nın en ünlü plajları arasında yer alan Büyük Liman Plajı, berrak sularıyla dikkat çekiyor. Yaz sıcaklarında denizin tadını çıkararak serinlemek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunan plaj, ayrıca tarihi Amasra Kalesi'ne karşı yüzme ve güneşlenme imkanı da tanıyor. Ayrıca plajın tamamen ince kumlardan oluşması da tatilciler için büyük bir artı olarak değerlendiriliyor.

AKKONAK PLAJI

akkonak.jpg

Amasra'nın doğal güzelliklerini en iyi sunan plajlar arasında yer alan Akkonak Plajı, tam anlamıyla doğal bir alan. Altın rengindeki kumu ve berrak suyuyla adını duyuran plaj, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Ayrıca, plaja yakın mesafedeki doğal koruma alanları da, plajın çekiciliğini artırıyor.

ÇAKRAZ PLAJI

cakraz-plaji.jpg

Amasra'daki en sakin plajlardan olan Çakraz Plajı, şehir kalabalığından uzak kafa dinlemeli bir tatil isteyenler için oldukça ideal. Geniş koyları ve mavi deniziyle dikkat çeken plaj, gidenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN