Türkiye'ye yarın Sırbistan. Bulgaristan ve Yunanistan üzerinden çok kuvvetli geliyor. Edirne, Tekirdağ, İstanbul...

Türkiye'ye yarın Sırbistan. Bulgaristan ve Yunanistan üzerinden çok kuvvetli geliyor. Edirne, Tekirdağ, İstanbul...

Edirne, Tekirdağ, İstanbul... Meteoroloji yarın için uyardı! Türkiye'ye yarın Sırbistan, Bulgaristan ve Yunanistan üzerinden çok kuvvetli geliyor, hazır olun...

Meteoroloji kaynakları hafta sonu için Marmara Bölgesi'ne uyarıda bulundu. Meteorolojik verilere göre Sırbistan, Bulgaristan ve Yunanistan üzerinden çok kuvvetli yağışların geldiği görülüyor. Meteoroloji paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağışlar beklendiğini ve kar yağışının da görüleceğini söyledi.

YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI GÖRÜLECEK

Cumartesi günü için uyarı veren Ökten, kuvvetli yağışların geldiğini söyleyerek Trakya ve İstanbul'un Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışının görüleceğini söyledi.

Ökten şu ifadelere yer verdi: "Yarın Marmara bölgesinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Trakya ve İstanbul'un Anadolu yakasının yükseklerinde kar yağışı görülecek..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN