Tuvalet kâğıdı tükenen acele etsin! Migros'ta dev indirim başladı: Tuvalet kâğıdı neredeyse yarı fiyatına...

Tuvalet kâğıdı tükenen acele etsin! Migros'ta dev indirim başladı: Tuvalet kâğıdı neredeyse yarı fiyatına...

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Migros Sanal Market tarafından paylaşılan indirim ile tuvalet kâğıdı stoğu bitenler hemen sipariş versin. Sanal market üzerinden verilen tuvalet kâğıdı siparişinde yüzde 44'e varan indirimler dikkat çekiyor. Neredeyse yarı fiyatına düşen tuvalet kağıdı stoklarda bitmek üzere. İşte tüm detaylar...

TUVALET KAĞIDI STOĞU BİTENLERE MÜJDE

Son zamanlarda yükselen enflasyon ile market ürünlerindeki fiyat etiketleri sık sık değişmeye devam ediyor. 2023 yılı ile birlikte her geçen ay artan enflasyon hayat pahalılığını da etkiliyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan enflasyon ile mücadele eden vatandaşlar indirim haberlerini yakından takip ediyor.

2022 yılından itibaren en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında üst üste indirimler geliyor. Market zincirleri tarafından indirim listelerinin göz bebeği haline getirilen tuvalet kağıdında yeni bir indirim daha açıklandı.

Migros Sanal Market üzerinden başlatılan kampanya kapsamında tuvalet kağıtlarında dev indirim başladı. Hayat pahalılığı ile birlikte artan market ürünlerindeki fiyatlar vatandaşın omuzunda yüke neden oldu.

toilet-paper-overflow-2128246.jpg

TUVALET KAĞIDINDA YÜZDE 44 İNDİRİM

Marketler tarafından alınan indirim kararı ile omuzlardaki yükün düşmesi bekleniyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşların gündeminde yer alan indirim fırsatları bu kez ayağınıza geldi. Tuvalet kağıdında yüzde 44'e varan indirimler Migros Sanal Marketler de yer alıyor.

Ekonomik dalgalanmaların etkisiyle sık sık gündeme gelen zamlı ürünler vatandaşın tepkisini çekmişti. Fakat son aylarda gelen indirimler ile rahat bir nefes alan tüketicilere bir indirim haberi daha paylaşıldı. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşların dikkatini çeken indirimler omuzundaki yükün azaltılması hedefleniyor. Migros Sanal Marketler tarafından paylaşılan indirim haberi ile vatandaşlar siparişleri veriyor.

gettyimages-1213254321.jpg

İNDİRİM SONRASI 99 TL'YE DÜŞTÜ

Migros Sanal Marketleri üzerinden paylaşılan kampanya ile tuvalet kağıdı fiyatları neredeyse yarı fiyatına kadar geriledi. Müşterilere duyulan indirim ile birlikte siparişlerde yoğunluk oluştu.

İndirim kampanyasına göre Migros Sofia 24'lü tuvalet kağıdı fiyatlarında yüzde 44 indirim uygulandı. Sınır sayıda olan indirim ile birlikte Sofia Parfümlü 24'lü Tuvalet Kağıdı 179,90 TL'den yüzde 44 indirim sonrasında 99,90 TL'ye kadar geriledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN