TV100'den SADAT skandalı sonrası işten çıkarma

TV100'den SADAT skandalı sonrası işten çıkarma

TV100'de çıkan SADAT reklamı gündemdeki yerini korurken kanaldan yapılan açıklamada Kanal Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışının verildiği belirtildi. Kanal ayrıca "SADAT yetkililerinin 'Gol' diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır." diyerek böyle bir olayın tekrar etmemesi için önlemlerin alındığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranında 'Haftanın Panaroması' isimli programda Uğur Dündar'a konuk oldu. Program sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısının önüne giderek paramiliter bir kuruluş olmakla ve seçim güvenliğini tehlikeye sokacak girişimlerde bulunmakla suçladığı SADAT'ın reklamı yayınlandı.

Kanalın genel yayın yönetmeni reklam biriminin politik gönderileri bilmemesinden kaynaklanan bir hata' olarak açıklama yapmasının ardından SADAT CEO'su Kılıçdaroğlu'nun yayına çıkacağı tarihin bir CHP'li tarafından kendilerine verildiğini iddia ederek bunun 'planlı' bir reklam olduğunu belirtti.

Yaşananların ardından TV100'den yeni bir açıklama daha geldi.

'SİYASİ FIRTINA KOPARILMAK İSTENİYOR'

Yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir.

Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır.

whatsapp-image-2023-01-15-at-13-48-33.jpeg

Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN