Uğur Dündar'dan SADAT'a sert tepki: Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin

Uğur Dündar'dan SADAT'a sert tepki: Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin

Tv100'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda SADAT reklamının yayımlanması gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Karşılıklı açıklamaların yapıldığı konuya ilişkin son paylaşım programın sunuculuğunu yapan gazeteci Uğur Dündar'dan geldi. Dündar, "Haddinizi bilin, kendinize gelin, Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin" dedi.

TV100 canlı yayınında Uğur Dündar'ın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken alt bantta SADAT reklamı ekrana verildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisinin ardından SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi bir açıklama yaparak, reklamın Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yayınlanması için "bilinçli" olarak çalışma yürüttüklerini belirtti. Tanrıverdi'nin açıklamalarına karşılık kanal yönetimi de paylaşımda bulundu.

Kanal'dan yapılan açıklamada "Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir. Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır." ifadeleri kaydedildi.

'HADDİNİZİ BİLİN'

Gelişmelerin ardından Uğur Dündar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak SADAT'a sert tepki gösterdi.

Dündar, "Paramiliter artığı SADAT kim, hayatını demokrasiye, özgürlüklere ve hukukun üstünlüğüne adamış CHP lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdite yeltenmek, provokasyon yapmak kim? Haddinizi bilin, kendinize gelin, Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN