Üçüncü kez genel başkanlığa seçilen Karamollaoğlu’dan ilk mesaj: Milletin İktidarında Saadet Var!

Üçüncü kez genel başkanlığa seçilen Karamollaoğlu’dan ilk mesaj: Milletin İktidarında Saadet Var!

8’inci Olağan Büyük Kongresini gerçekleştiren Saadet Partisi'nde yeniden genel başkanlığa seçilen Temel Karamollaoğlu, kongre sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Ankara’dan yükselttiğimiz ses ve dört bir taraftan duyulan mesajımız çok net: Biz Hazırız! Biz Kararlıyız! Milletin İktidarında Saadet Var!" dedi.

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi, “Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla gerçekleştirildi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Temel Karamollaoğlu üçüncü kez genel başkanı oldu.

"MİLLETİN İKTİDARINDA SAADET VAR!"

Yeniden genel başkanlığa seçilen Temel Karamollaoğlu yaptığı ilk açıklamada, "8. Olağan Büyük Kongremizi çok geniş bir katılımla, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Öncelikle, yurt içinden ve yurt dışından gelerek, kongremize tanıklık eden kıymetli misafirlerimize ve heyecanımıza ortak olan değerli teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bir kez daha Saadet Partisi Genel Başkanlığı gibi şerefli bir görev için teveccüh gösteren delegelerimize de teşekkür ediyorum. Cenâb-ı Allah, önümüzdeki günlerde de bu ağır sorumluluğu hakkıyla üstlenmeyi bizlere nasip eylesin inşallah. Yeni dönemde görev alan ve iktidar yolculuğumuzda omuz omuza yürüyeceğimiz tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bugün Ankara’dan yükselttiğimiz ses ve dört bir taraftan duyulan mesajımız çok net: Biz Hazırız! Biz Kararlıyız! Milletin İktidarında Saadet Var!" ifadelerini kullandı.

2222.jpg

DAVUTOĞLU'NDAN TEBRİK

Siyasi parti liderleri de Karamollaoğlu'nu tebrik etti. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Saadet Partisi kongresinde yeniden Genel Başkanlık görevine seçilen Sn. Temel Karamollaoğlu'nu tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

BABACAN: HAYIRLI OLSUN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Saadet Partisi’nin 8. kongresinde genel başkanlığa yeniden seçilen Sayın Temel Karamollaoğlu ’nu tebrik ediyorum. Saadet Partisi’ne ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN