İktidara 'Türkiye yüzyılı' eleştirisi: Vizyon diye açıkladıkları içi boş bir çerçeve

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi'ne yeni katılan üyeler için genel merkez binasında katılım töreni düzenledi. Tören de konuşan Babacan, Cumhur ittifakına sert sözlerle yüklenerek," Erdoğan, Bahçeli, Perinçek ve Çiller ittifakı tüm demokratik kazanımlarımızı birer birer yok eden ekip. Geceleri rüyalarını otokratik rejimler süslüyor. O yüzden otokratik ittifak diyoruz. Cumhur falan yok. Vizyon diye açıkladıkları da içi boş bir çerçeve. O kadar.” dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisine yeni katılan üyeler için Ankara'da bulunan parti genel merkezinde katılım töreni düzenlendi. Katılım töreninde konuşan Babacan, TOGG ekibini kutlayarak konuşmasına başladı. Babacan," Yerli otomobil projesinde önemli aşamaya gelindi. Özel sektörden konusuna hakim firmalar devreye girdiğinde, iyi bir yönetim ekibi oluşturulduğunda nasıl ilerleme kaydedilebildiğini gördük. Emeği geçen müteşebbislerimizi, mühendislerimizi, işçilerimizi kutluyorum."

'GECELERİ RÜYALARINI OTOKRATİK REJİMLER SÜSLÜYOR'

“Türkiye’nin tertemiz, iyi yetişmiş insanlarıyla omuz omuza vererek çalışıyoruz. Öyle birileri gibi sağımıza 28 Şubatçıları, solumuza faili meçhullerle dolu 90’lı yılların karanlık yüzlerini dizmiyoruz. 20. yüzyılın figürlerini yan yana dizmişler, bize ‘Türkiye Yüzyılı’ masalı anlatıyorlar. Erdoğan, Bahçeli, Perinçek ve Çiller ittifakı tüm demokratik kazanımlarımızı birer birer yok eden ekip. Geceleri rüyalarını otokratik rejimler süslüyor. O yüzden otokratik ittifak diyoruz. Cumhur falan yok. Vizyon diye açıkladıkları da içi boş bir çerçeve. O kadar.”

'TÜRKİYE'NİN YENİ YÜZYILINDA AÇLIK OLMAYACAK'

“Türkiye’nin yeni yüzyılında kavga, hakaret, aşağılama olmayacak. Türkiye’nin yeni yüzyılında, açlık, sefalet, onur kırıcı muamele olmayacak. Kutuplaştırma, düşmanlaştırma olmayacak. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında DEVA olacak, yeni hikayeyi DEVA Partisi yazacak. Sayın Erdoğan hâlâ yeni anayasa sayıklıyor. Takıldı plak. Soruyorum: Yeni Anayasa hazırlığınız nerede? Biz ilan ettik, çalışmamızı tamamladık ve altı partinin mutabakat metnini ortaya koyduk. Sizin yeni anayasanız nerede?”

'ÖNÜMÜZDEKİ YIL DEVA PARTİSİ'NİN YÜZYILI OLACAK'

"Her mahallede DEVA’ya açılan kapılar var. Her mahallenin de DEVA'da yeri var. DEVA Partisi, Türkiye’nin güçlü kadro hareketi. DEVA Partisi'nin yeni yüzyılda, yeni nesiller için, yeni çözüm önerileri getirecek. Önümüzdeki yüzyıl DEVA Partisi'nin yüzyılı olacaktır. Devleti, dürüst ve işi bilen kadrolarla yönetmek için hazırlanıyoruz. Hem de gümbür gümbür hazırlanıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN