Uçuşu olanlar dikkat! O ilimizde uçuşlar durduruldu: Havaalanına gidip kapısından dönmeyin

Uçuşu olanlar dikkat! O ilimizde uçuşlar durduruldu: Havaalanına gidip kapısından dönmeyin

O ilimizde uçuş trafiği durduruldu. Uçuşu olanlar dikkat! Havaalanına gidip geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Yetkililer uyardı...

Antalya Havalimanı’nda uçuş trafiği, öğleden sonra etkisini artıran şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kısa süreliğine durduruldu. Yetkililer, bu durumun hava trafiğini olumsuz etkilediğini ve iniş yapmak isteyen uçakların uzun süre havada tur atmak zorunda kaldığını belirtti.

UÇUŞLAR NE ZAMAN NORMALE DÖNECEK?

Antalya’da yaşanan bu olumsuz hava şartları, uçuşların geçici olarak durdurulmasına yol açtı. Havalimanı yetkilileri, uçuşların yeniden başlaması için hava koşullarının iyileşmesini beklediklerini ifade etti. Yolculara, uçuş bilgilerini havayolu şirketlerinden takip etmeleri ve havalimanına gelmeden önce güncel durumu kontrol etmeleri tavsiye edildi.

Antalya Havalimanı uçuşlara açıldı - Gündem Haberleri

Şiddetli rüzgarın etkisini kaybetmesiyle birlikte uçuşların normal seyrine dönmesi bekleniyor. Antalya Havalimanı, bu tür hava olaylarına karşı aldığı önlemlerle yolcu güvenliğini ön planda tutmaya devam ediyor. Yolcuların, yaşanan gecikmeler nedeniyle anlayışlı olmaları ve yetkililerin yönlendirmelerine uymaları önem arz ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN