Kadıköy'de satırlı dehşet!

Kadıköy'de dün akşam elinde satır olan bir şahıs yoldan geçen bir kişiyi kolundan yakalayarak tehditler savurdu. Elinde satır olan şahsa çevredeki vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, dün akşam 17.00 sularında Kadıköy'deki Caferağa Mahallesi'nde yaşandı. Bir kişi caddenin ortasında elinde satırla yoldan geçenleri tehdit ederek küfürler savurmaya başladı. O sırada yolda yürüyen bir vatandaşın kolundan çekip elindeki satırı göstererek tehditlerine devam eden şahsa çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

YOLDAN GEÇEN KİŞİNİN KOLUNDAN TUTTU

Saldırganın arkasından yaklaşan Hasan Yücesan, bir anlık dalgınlığından yararlanarak kolundan tuttu. Yücesan'a yardıma gelenler saldırganı yere yatırarak elindeki satırı aldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi gözaltına alarak, polis merkezine götürdü.

ELİMDEN HAFİF YARALANDIM

Olayı anlatan Hasan Yücesan "Dün masa da oturuyorduk. O esnada arkadaşının elinde satır vardı. Burada esnaf ve vatandaşlar izlerken, ellerinde telefonla video çekiyorlardı. Ben de arkasından dolaştım. Daha sonra boşluğunu yakalamaya çalıştım. Elinden tutarak satırı elinden aldım ve yere düşürdüm. O sırada münakaşa yaşadık. Elimden hafif yaralandım. Polisler gelerek alıp karakola götürdüler. Saldırgan kolundan tuttuğu kişiye satırla tehdit ve küfür ediyordu. Vurmasın diye müdahale ederek elindeki satırı almaya çalıştım" dedi.