Ümit Özdağ: Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi

Ümit Özdağ: Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, mayıs ayındaki seçimlerde CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan açıklama geldi. Özdağ, bir canlı yayında, "Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, 14 Mayıs'taki seçimlerde CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini ikinci turda da geçersiz yoy kullandığını söylemişti. Şener ile ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan açıklama geldi. Özdağ, Halk TV canlı yayında "Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

"Abdüllatif Şener'in infaz edildiğini görüyor ve düşünüyorum." diyen Özdağ, şunları kaydetti:

"Abdüllatif Şener, Sinan Oğan'a oy verdi ama şunu da söyleyeyim; ben kendisiyle 2 defa sohbet ettim, her ikisi de kalabalık geniş gruplar içindeydi. CHP milletvekiliyken bir sabah sohbetinde birçok kişinin içerisinde şunu söyledi: 'Sizin sığınmacı politikanız benim partimin sığınmacılar politikasından daha doğru ve benim partim bu politikayı sürdürürse, seçimlerde CHP'den aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm.' Sadece Sinan Oğan'a oy verdiğini düşünmüyorum muhtemelen Zafer Partisi'ne de oy vermiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN