Ümit Özdağ'dan seçim vaatleri: 1 sene içinde 3 şeyi yapacağız

Ümit Özdağ'dan seçim vaatleri: 1 sene içinde 3 şeyi yapacağız

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanıyor. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "1 sene içinde 3 şeyi yapacağız" diyerek vaatlerini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili vuran depremler nedeniyle yeni önlemler altında yürütülen seçimlere 7 gün kaldı. Bu seçimde, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyeleri belirlenecek.

Pusuladaki sıralamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimde yarışacak.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "1 sene içinde 3 şeyi yapacağız" diyerek vaatlerini sıraladı.

Özdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"1) Depremde yıkılması beklenen 90 bin binayı yıkacağız. Taşınmak zorunda kalan insanların kirasını yeni evler yapılana kadar devler verecek.

2) 4 milyon sığınmacı/kaçağı vatanlarına yollayacağız.

3) Mafyayı kazıyarak İstanbul’dan uyuşturucuyu temizleyeceğiz.

Bir kadın başında aştın taç ile İstanbul’un bir uçundan diğerine gidecek ve başına hiç bir şey gelmeyecek. Türk devleti İstanbul’a bütün gücü ile geri dönecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN