Üniversite öğrencileri hemen başvurun! Ahbap 5.000 TL karşılıksız burs dağıtıyor: Haluk Levent duyurdu!

Üniversite öğrencileri hemen başvurun! Ahbap 5.000 TL karşılıksız burs dağıtıyor: Haluk Levent duyurdu!

11 ile etkileyen Kahramanmaraş depremi ile birlikte pek çok öğrenci de ailesiz ve evsiz kaldı. Depremin ilk gününden itibaren yardım kampanyaları ile adından sıkça söz ettiren Ahbap Derneği yeni bir yardıma imza attı. Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent, depremzede öğrencilere burs verileceğini açıkladı. İşte Ahbap Derneği burs detayları…

Türkiye'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki İki büyük deprem binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Deprem sonrasında ailesini kaybeden üniversite öğrencileri için yeni bir yardıma imza atıldı. Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent öğrencilere burs verileceğini açıkladı. İşte Ahbap Derneği burs detayları…

AHBAP DERNEĞİ’NDEN SEVİNDİREN HABER


11 ile etkileyen Kahramanmaraş depremi ile birlikte birçok öğrenci de ebeveynlerini kaybetti. Depremin ilk anından itibaren yardım çalışmalarına ortak olan Ahbap Derneği üniversite öğrencilerini unutmadı. Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent, ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencileri için önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Haluk Levent, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

haluk-levent-dernek.jpg


"Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin ₺ burs verme kararı aldık. Bu konu ile ilgili burs başvurusu en yakın zamanda http://Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN