Unkapanı Köprüsü'nde yine açılma yaşandı

İstanbul'daki Fatih ve Beyoğlu ilçelerini birbirine bağlayan Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktalarından ayrıldı. Trafik, taksim yönünde trafiğe kapatılırken, köprü üç günde üçüncü kez bağlantı noktalarından ayrılmış oldu.

İstanbul'da Fatih ve Beyoğlu içlerini birbirine bağlayan Unkapanı Köprüsü'nde, ilk kez cuma günü bağlantı kopması yaşanmıştı. Trafiğe kapatıldıktan sonra köprüdeki açılma giderilmiş, ardından tekrar araç geçişine açılmıştı.

Dün de aynı açılmanın yaşandığı köprü, tekrar birleştirilerek açılmıştı. Bugün de açılan köprüde, çalışmalar başlatıldı. Köprü, Taksim yönüne trafiğe kapatıldı.

TEK TARAFLI OLARAK TRAFİĞE AÇILDI

Ekiplerce, köprüde yapılan incelemede bağlantı noktasında 17 santimetrelik açılma tespit edildi. Bunun üzerine Beyoğlu-Fatih istikametindeki 2 şerit kapatılarak, trafik tek şeritten kontrollü sağlanmaya başladı.

Köprünün Fatih-Beyoğlu istikametindeki 3 şeridinde ise trafik akışı normal devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN