Ünlü iş adamının yatında soygun: Değeri 300 bin TL

Ünlü iş adamının yatında soygun: Değeri 300 bin TL

Ataköy Marina'da bulunan bir yatta hırsızlık yaşandı. Şüpheli ünlü bir iş adamına ait Alinda isimli yattan, takı, içki, elektronik eşyalar ve pahalı kıyafetleri çalarak kayıplara karıştı. Çalınan eşyaların 300 bin TL olduğu belirtildi.

İstanbul Bakırköy Ataköy Marina'da bulunan bir yatta yaklaşık 300 bin TL'lik bir hırsızlık olayı yaşandı.

İki şüpheli hafta sonu Ataköy Marina'da otomobilleriyle gezerek hedef belirledi. Şüpheliler daha sonra, bir iş adamına ait Alinda isimli yattan, takı, içki elektronik eşyalar ve pahalı kıyafetleri çalarak kayıplara karıştı.

uuuuuuu.jpg

Pazartesi günü yata gelen iş adamının yardımcısı S.S., eşyaların yerlerinde olmadığını fark etti. Önce marinanın güvenliklerine durumu anlatan S.S., ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu.

uuuu-001.jpg

Polis, 300 bin liralık malzeme çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yatın sahibinin yardımcısı S.S., "Cuma günü 20.00 sıralarında biz teknemizden çıkış yaptık. Pazartesi günü tekneye geldiğimde, bir hırsızlık olayıyla karşılaştık. Buradaki güvenliklere haber verdim. Onlarda, 'Evet gece böyle bir olay olmuştu' dedi. Dün öğlen saatlerinde de hırsızlar bir giriş daha yapıyor. İçerideki değerli eşyalarımızı alıp götürmüşler. Yaklaşık 300 bin liralık bir zararımız var. Elektronik eşyalarımız, takılarımız ve özellikle kaliteli kıyafetlerimiz gitmiş" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN