Ünlü isimden olay yaratacak Erşan Kuneri iddiası: Parti Kursa Bahçeli'den daha çok oy alır

Ünlü isimden olay yaratacak Erşan Kuneri iddiası: Parti Kursa Bahçeli'den daha çok oy alır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalar sonrası siyasette Erşan Kuneri rüzgârı esmeye devam ediyor. Vatandaşlar Twitter'da Erşan Kuneri'yi bir numaralı gündem maddesi yaparken, siyasetçiler de esprili dillerle tartışmaya girdi. Hele ki ünlü bir siyasetçinin söylediği "Erşan Kuneri parti kursa Cumhur İttifakı'ndan daha çok oy alır" sözlerinin binlerce beğeni alması dikkat çekti.

Bir Cem Yılmaz yapımı olan ve Netflix'te yayımlanan Erşan Kuneri dizisi kısa sürede çok sayıda izlenmiş ve olumlu puanları toplamıştı. Dizinin birdenbire gündeme oturmasının sebebi ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dünkü Grup Toplantısı'nda isim vermeden yaptığı açıklamalardı.

MHP lideri, "Netflix'de küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır" açıklamasında bulununca sosyal medya bu açıklamaların hedefindeki yapımın Erşan Kuneri olduğu yönündeki iddialarla sarsıldı.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı diziye yönelik Bahçeli'nin başlattığı tartışmalar sürerken, CHP'li Fikri Sağlar'ın attığı tweet sosyal medyanın adeta yıkılmasına sebep oldu.

"PARTİ KURSA..."

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar, devam eden Erşan Kuneri tartışmalarına Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla katıldı.

"Erşan Kuneri parti kursa" diye söze giren Sağlar'ın o tweeti binlerce beğeni ve yüzlerce retweet aldı.

Söz konusu tweetinde Fikri Sağlar, Erşan Kuneri dizisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Erşan Kuneri parti kursa Cumhur İttifakı'ndan daha çok oy alır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN