Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınmışlardı: Ünlü isimler Adli Tıp’a sevk edildi

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınmışlardı: Ünlü isimler Adli Tıp’a sevk edildi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca “uyuşturucu madde kullanma ve temini”, “fuhşa aracılık etme”, “şantaj” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Aras Bulut İynemli, Sefo, Melis Sezen, Melis İşiten, Nilperi Şahinkaya, Hasan Şaş ve Melisa Şenolsun’un da aralarında bulunduğu 21 kişi Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan oyuncu Aras Bulut İyinemli, "Sefo" lakaplı şarkıcı Seyfullah Sağır, oyuncu Melis Sezen, oyuncu Nilperi Şahinkaya, Hande Demir, futbolcu antrenörü Hasan Şaş, Melis İşiten, Yeşim Yeşilçimen, Anıl Durmuş, Sayat Zurnacı, Yağız Sabuncuoğlu, Aytaç Kart, Muhammet Kahyaoğlu, Aydan Osmanoğlu ile Melisa Şenolsun, işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Öte yandan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ’uyuşturucu madde kullanma ve temini’, ’fuhuşa aracılık etme’, ’şantaj’ ve ’özel hayatın gizliliğini ihlal etme’ suçlarına yönelik yürütülen soruşturmada ise 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, Volkan Akçıray, Zeynep Akçıray, Eda Güzelcik, Sezer Çakır, Hazal Filiz Küçükköse ile Yeliz Tuba da işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN